X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
Reserva. Pagament a la botiga
0 Artículos
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER A
LLEGIR
0
Compartir
Guardar en favorits
L'autor/a
Monsó, Imma
Llegir més
La mestra i la Bèstia
La mestra i la Bèstia
Monsó, Imma
Twitter
Facebook
Pinterest
E-mail
La mestra i la Bèstia
La mestra i la Bèstia
Monsó, Imma

El subtil retrat d'una noia que aprèn a llegir entre línies la història del seu país. Una novel-la plena d'intel-ligència i humor.
Setembre de 1962. Una jove mestra de vocació dubtosa i escassa capacitat de comunicació oral arriba a la seva primera plaça en una escola del Pirineu ribagorçà. Ella volia un poble, una feina i una casa des d'on veure caure la neu. Darrere deixa una infantesa marcada per l'enigmàtica activitat del pare i per l'original educació rebuda d'una mare dividida entre l'impuls irresistible d'apartar la filla de les consignes del Règim i la por d'aïllar-la excessivament de la normalitat imperant.
La càndida Severina, desconeixedora dels hàbits de convivència en un entorn rural i de les marques que la Història ha deixat en els habitants, encaixarà les peces que la lliguen al passat col-lectiu gràcies al sentit comú de la Justa i a la complicitat d'un home fascinant amb qui mantindrà una passió deliciosament unidireccional. També descobrirà, horroritzada, que no n'hi ha prou amb la discreció i l'afabilitat perquè una comunitat ens deixi en pau.
Llegir més
Editorial: ANAGRAMA
Matèria: Catalana
ISBN: 978-84-339-0175-0
Idioma: Catalán
Mesures cm: 14 x 22
Pàgines: 352
Estat: Disponible
Data d'edició: 22-02-2023
0.00(IVA inclòs)
En stock

Otros libros de Monsó, Imma