X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
Reserva. Pagament a la botiga
0 Artículos

De moment, aquest servei només està disponible per a recollides a la nostra botiga de Barcelona. No es fan reserves per recollir a la llibreria de Palamós.

Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER A
LLEGIR
0
Compartir
Guardar en favorits
L'autor/a
Sontag, Susan
(Nova York, 1933) Havent publicat ja una primera la novel-la, The Benefactor, el reconeixement internacional li va arribar amb els assaigs reunits a Against Interpretation, en què recollia el seu pensament sobre literatura, cinema, teatre i psicoanàlisi, entre altres manifestacions culturals. Després vindrien els celebrats Styles of Radical Will, Under the Sign of Saturn i Where the Stress Falls, més un llibre de contes, diverses obres de teatre i pel-lícules, i tres novel-les, entre les quals The Volcano Lover i In America, que va rebre el National Book Award el 2000.L'any 2004 Susan Sontag va morir com a conseqüència d'un càncer, després d'haver-ne patit dos altres el 1975 i el 1998, la qual cosa va ser determinant perquè escrivís dos llibres cabdals d'història cultural dedicats a la malaltia: Illness as Metaphor i AIDS and its Metaphors. Dona d'enorme curiositat intel-lectual i diversitat d'interessos culturals, socials i polítics, el seu caràcter inquiet la va dur fins i tot a implicar-se en el setge de Sarajevo durant la guerra dels Balcans.La gran passió de Sontag per la imatge, tant fotogràfica com cinematogràfica, va ser present a tota la seva obra i d'una manera específica a Sobre la fotografia, o en el que va ser el seu últim llibre publicat en vida, Regarding the Pain of Others. Després encara s'han publicat At the Same Time i dos dels seus diaris dels tres projectats, Reborn (1947-1963) i As Consciousness Is Harnessed to Flesh (1964-1980).
Llegir més
Declaración
Declaración
Sontag, Susan
Twitter
Facebook
Pinterest
E-mail
Declaración
Declaración
Sontag, Susan

La colección de relatos de ficción de una de las intelectuales y escritoras más importantes del siglo XX.
Susan Sontag suele ser recordada ante todo por sus brillantes ensayos, escritos inquisitivos, analíticos y valientes, adelantados siempre a su tiempo. Pero aunque su producción ensayística fue más extensa y frecuente, y solo de forma intermitente se asomó al territorio de la ficción, es precisamente en los cuentos donde la escritora mostró su lado más íntimo: la sala de estar está bien para los ensayos, pero los relatos hay que escribirlos en el dormitorio , solía decir.
Declaración reúne la totalidad de la obra cuentística de Susan Sontag. Escrita a lo largo de casi tres décadas, la diversidad de estilos constituye uno de sus mayores atractivos: la alegoría, la parábola, el diario, el cuento autobiográfico, el documental o la escena teatral son algunas de las formas de las que la escritora se sirve para atrapar fragmentos de vida y dar respuesta a sus propios miedos y aflicciones, algo que no podía hacer en el ensayo.
Al volumen de relatos Yo, etcétera, publicado originalmente en 1978, se añaden hoy piezas posteriores, entre las que se cuentan joyas como Peregrinación , en la que una Sontag adolescente conoce a Thomas Mann en su casa de Los Ángeles, o el soberbio Así vivimos ahora , relato en el que da cuenta de la devastadora crisis que trajo consigo la irrupción del sida en determinados círculos sociales. Estos y otros extraordinarios relatos pasan pues a formar parte del imprescindible legado de una de las escritoras e intelectuales más importantes del siglo XX.
Llegir més
Editorial: Debolsillo
Matèria: Anglosaxona
ISBN: 978-84-663-4625-2
Idioma: Castellano
Mesures cm: 12.5 x 19
Pàgines: 352
Data d'edició: 21-02-2019
0.00(IVA inclòs)
Sense stock

Otros libros de Sontag, Susan