X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
Reserva. Pagament a la botiga
0 Artículos
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER A
LLEGIR
0

Les compres online realitzades després del 15 d'abril poden experimentar alteracions en el termini de lliurament

Compartir
Guardar en favorits
L'autor/a
Franzen, Jonathan
Llegir més
Cruïlles
Cruïlles
Franzen, Jonathan
Twitter
Facebook
Pinterest
E-mail
Cruïlles
Cruïlles
Franzen, Jonathan

És el 23 de desembre de 1971, i la família Hildebrandt és en una cruïlla. El patriarca, en Russ, pastor associat en una església dels suburbis de Chicago, vacil-la si alliberar-se d'un matrimoni infeliç -si no és que la seva dona brillant i inestable, se n'allibera primer. El fill gran, en Clem, torna de la universitat encès d'absoluts morals, i havent pres una decisió que destrossarà el seu pare. La germana d'en Clem, la Becky, fins ara el centre d'atenció de la seva classe d'institut, ha virat cap a l'era de la contracultura, mentre el seu germà petit, en Perry, fastiguejat de traficar amb marihuana per finançar-se el seu propi consum, ha decidit fermament ser una persona millor. Cadascun dels Hildebrandt busca una llibertat que els altres amenacen de complicar.
Reconegut com el novel-lista capdavanter de la seva generació, Jonathan Franzen ha estat descrit sovint com un novel-lador de famílies. Només ara, però a Cruïlles, ha donat una novel-la en què una família, i tot el teixit de les seves peripècies, és veritablement al centre.
Alternativament còmica i estremidora, un tour de force de punts de vista entrecreuats i suspens constant, Cruïlles és el primer volum d'una trilogia que abastarà tres generacions i dibuixarà la vida interior de la nostra cultura fins al dia d'avui. Completa en ella mateixa, situada en un moment històric de crisi moral, Cruïlles posa els fonaments d'una investigació sobre les mitologies humanes, seguint el curs de la família Hildebrant pels corrents creuats polítics, intel-lectuals i socials dels darrers cinquanta anys.
El do de Jonathan Franzen per unir profunditat i vivesa dels personatges amb l'alè de mirada social no ha estat mai tan evident com a Cruïlles.
Llegir més
Editorial: Editorial Empúries
Matèria: Anglosaxona
ISBN: 978-84-18833-11-3
Idioma: Catalán
Mesures cm: 15 x 23
Pàgines: 672
Estat: Disponible
Data d'edició: 20-10-2021
0.00(IVA inclòs)
En stock

Otros libros de Franzen, Jonathan