X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
Reserva. Pagament a la botiga
0 Artículos
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER A
LLEGIR
0

Les compres online realitzades després del 15 d'abril poden experimentar alteracions en el termini de lliurament

Compartir
Guardar en favorits
L'autor/a
Scanlan, Kathryn
Llegir més
Agafar les regnes
Agafar les regnes
Scanlan, Kathryn
Twitter
Facebook
Pinterest
E-mail
Agafar les regnes
Agafar les regnes
Scanlan, Kathryn

La protagonista d'aquesta història es diu Sonia i va ser mossa d'estable, entrenadora i genet d'entrenament de cavalls de cursa. L'autora d'aquest llibre es diu Kathryn Scanlan i va mantenir-hi trobades i telefonades durant anys. Van parlar de la vida de la Sonia i el seu petit món: l'hipòdrom, les curses de cavalls. De l'abans i del després.


Agafar les regnes fusiona magistralment la biografia amb la ficció. Ens parla de l'empatia, amor i compassió que sent la Sonia per aquests animals majestuosos. De la duresa de la feina al circuit. De la vida itinerant. De les disputes i friccions, de la camaraderia i l'amistat que sorgeix entre els diferents actors que fan vida a l'hipòdrom. De la violència que comporta ser una dona en un món d'homes. De la crueltat que enclou aquest esport que és, sobretot, un negoci basat en les apostes i que deixa un rastre d'animals ferits i exhaustos. De la grandesa de la dona treballadora. Aquest és un llibre emocionant i inoblidable. La prova que no hi ha vida ordinària que la bona literatura no faci extraordinària.
Llegir més
ISBN: 978-84-19059-19-2
Idioma: Catalán
Estat: Disponible
Data d'edició: 07-11-2023
Amb un ritme trepidant i episodis breus, Kathryn Scanlan dona veu a la Sonia, una dona resilient, entregada a la feina i a la supervivència; una dona en un món fet per homes. Una lectura com el galop d'un cavall: ràpida, i colpidora.

Sara Brujo
0.00(IVA inclòs)
En stock

Otros libros de Scanlan, Kathryn