X
0 Artículos
Cesta
0 Artículos
Reserva. Pago en tienda
0 Artículos
Acceder
REGISTRARME EN FINESTRES
LIBRERÍA
PARA
LEER
0
Compartir
Guardar en favoritos
El Autor/a
Lem, Stanislaw
Stanislaw Lem (1921-2006) es uno de los más brillantes escritores de ciencia ficción del siglo XX. En "Retorno de las estrellas" construye una poderosa fábula en torno a la soledad del ser humano y a su aislamiento. Además de "Solaris", entre sus obras destacan "Diarios de las estrellas", "Ciberíada", "Congreso de futurología", "Fiasco", "Edén" y "Relatos del piloto Pirx", todas ellas publicadas en Alianza Editorial. www.lem.pl
Leer más
Solaris
Solaris
Lem, Stanislaw
Twitter
Facebook
Pinterest
E-mail
Solaris
Solaris
Lem, Stanislaw

Solaris és un planeta misteriós situat a anys llum de la Terra, format per un únic i immens oceà que se sospita que té uns poders estranys.
Kris Kelvin és l'últim cosmonauta que ha arribat a l'estació espacial que orbita al voltant d'aquest planeta.
El planeta està habitat per una intel-ligència superior? És possible la comunicació entre l'ésser humà i el planeta sensible? Solaris és una obra profunda, densa i fonamental que dona cabuda a interpretacions en aparença contradictòries.
L'exhaustiva crònica de Lem sobre el planeta està farcida d'especulacions, hipòtesis i conjectures absolutes que expliquen el que és la ciència: un procés que ens condueix amb passos curts cap a una foscor impenetrable, il-luminada només per la tènue llum de les nostres ments.
Leer más
ISBN: 978-84-18558-38-2
Idioma: Catalán
Medidas cm: 13.5 x 20.5
Páginas: 324
Estado: Disponible
Fecha de edición: 01-03-2022
Lem és el gran mestre de la ciència-ficció europea. Solaris és gairebé l'obra més perfecte del gènere, començant per una missió espacial per acabar preguntant-se per la realitat mateixa, per qui som i perquè no estem preparats per sortir d'aquest planeta.

Sara Farrerons syfylia
0.00(IVA incluido)
En stock

Otros libros de Lem, Stanislaw