X
0 Artículos
Cesta
0 Artículos
Reserva. Pago en tienda
0 Artículos
Acceder
REGISTRARME EN FINESTRES
LIBRERÍA
PARA
LEER
0
Compartir
Guardar en favoritos
El Autor/a
hooks, bell
GEORGINA MONGE LÓPEZ és politòloga i feminista. Especialitzada en estudis de gènere i feminismes, treballa com a tècnica de transversalitat de gènere a l'Ajuntament de Barcelona.
Leer más
La voluntat de canviar "Homes, masculinitat i amor"
La voluntat de canviar "Homes, masculinitat i amor"
hooks, bell
Twitter
Facebook
Pinterest
E-mail
La voluntat de canviar "Homes, masculinitat i amor"
La voluntat de canviar "Homes, masculinitat i amor"
hooks, bell

Tothom necessita estimar i ser estimat, fins i tot els homes. Però per conèixer l'amor, els homes han de poder veure les formes en què la cultura patriarcal els impedeix conèixer-se a si mateixos, estar en contacte amb els seus sentiments, estimar.

A 'La voluntat de canviar', bell hooks arriba a el moll de l'assumpte i mostra als homes com expressar les emocions que són una part fonamental de qui són, independentment de la seva edat, estat civil, ètnia o orientació sexual. Però la masculinitat tòxica castiga aquestes emocions fonamentals, i està tan profundament arrelada en la nostra societat que és difícil per als homes no obeir, però hooks vol ajudar a canviar això.

Amb una franquesa característica i una intel-ligència ferotge, Hooks aborda les preocupacions més comunes dels homes, com la por a la intimitat i la pèrdua del seu lloc patriarcal en la societat, de formes noves i desafiants. Ella creu que els homes poden trobar el camí a la unitat espiritual tornant a estar en contacte amb la part emocionalment oberta de si mateixos i reivindicant les riques i gratificants vides interiors que històricament han estat el domini exclusiu de les dones. Una obra valenta i sorprenent, 'La voluntat de canviar' està pensat per ajudar els homes a recuperar el millor de si mateixos.
Leer más
ISBN: 978-84-18705-13-7
Idioma: Catalán
Medidas cm: 14.5 x 22.5
Páginas: 164
Estado: Disponible
Fecha de edición: 01-09-2021
0.00(IVA incluido)
En stock

Otros libros de hooks, bell