X
0 Artículos
Cesta
0 Artículos
Reserva. Pago en tienda
0 Artículos
Acceder
REGISTRARME EN FINESTRES
LIBRERÍA
PARA
LEER
0
Compartir
Guardar en favoritos
El Autor/a
Modan, Rutu
Rutu Modan (Tel Aviv, 1966). Es va graduar a l'Acadèmia d'Arts i Disseny de Jerusalem. És cofundadora d'Actus Tragicus, un col-lectiu alternatiu d& x02019;autors de còmic i també una editorial independent. Col-labora en diversos diaris internacionals, com ara The New York Times, The New Yorker o Le Monde. Amb Exit Wounds va guanyar el premi Eisner al millor àlbum i va ser nominada als premis Ignatz. És també autora de Jamiliti and Other Stories i The Property. En l'actualitat viu a Israel amb la seva família.
Leer más
La propietat
La propietat
Modan, Rutu
Twitter
Facebook
Pinterest
E-mail
La propietat
La propietat
Modan, Rutu

Després de la mort del seu fill, Regina Segal porta la seva neta, la Mica, a Varsòvia, on esperen recuperar una part de la propietat familiar saquejada durant la Segona Guerra Mundial. Sota l'aparença d'aquest afer que les hauria d'unir, àvia i neta protagonitzen diferents subtrames que posen de manifest la complexitat de les relacions familiars amb el teló de fons de l'Holocaust.

A mesura que les protagonistes coneixen la Varsòvia moderna, la Regina es veu obligada a recordar experiències doloroses del seu passat, i la Mica comença a preguntar-se si potser els seus motius per anar a Polònia no són una mica diferents dels que li vol fer creure la seva àvia.
Leer más
Editorial: Editorial Finestres
Materia: Cómic
ISBN: 978-84-19523-06-8
Idioma: Catalán
Medidas cm: 17 x 24
Páginas: 224
Estado: Disponible
Fecha de edición: 26-04-2023
0.00(IVA incluido)
En stock

Otros libros de Modan, Rutu