X
0 Artículos
Cesta
0 Artículos
Reserva. Pago en tienda
0 Artículos
Acceder
REGISTRARME EN FINESTRES
LIBRERÍA
PARA
LEER
0

Pedidos on-line no disponibles hasta el 29/08. Estamos de vacaciones! Pasea por nuestro catálogo mientras tanto.

Compartir
Guardar en favoritos
El Autor/a
Rabelais, François
François Rabelais (Poitou, 1494 - París, 1553), escritor, sacerdote, médico y humanista. Entre 1532 y 1564 se publicaron los cinco libros de Gargantúa y Pantagruel. Los dos primeros tomos los escribió bajo el pseudónimo de Alcofribas Nasier.
Leer más
Gargantua i Pantagruel
Gargantua i Pantagruel
Rabelais, François
Twitter
Facebook
Pinterest
E-mail
Gargantua i Pantagruel
Gargantua i Pantagruel
Rabelais, François

El conjunt format per Gargantua i Pantagruel és una de les obres capitals de la literatura universal i un dels cims de la comicitat, leina que empra Rabelais no tan sols per satiritzar la rutina mental i la hipocresia moral sinó també i sobretot per dur a terme lacte revolucionari de situar en el centre del món lésser humà, no pas idealitzat sinó dignificat en la seva realitat física.
A través de les aventures de Gargantua i Pantagruel, Rabelais atorga una visibilitat literalment gegantina a les funcions gàstriques, glandulars i excrementals; enalteix els baixos instints, el sadollament, la secreció i excreció dels fluids corporals; construeix la narració sobre gegantades, grolleries i acudits obscens i blasfems de taverna i de bordell, i tot això ho transmuta en una meravellosa obra mestra literària que dóna forma al somni dels alquimistes: lassoliment de la identitat de contraris, la unió dels extrems oposats, la síntesi dallò que és alt i allò que és baix.
Aquesta edició, a càrrec del narrador i assagista Emili Olcina, ofereix per primera vegada en català el text íntegre de Gargantua i de Pantagruel.
Leer más
ISBN: 978-84-7584-722-1
Idioma: Catalán
Medidas cm: 16 x 23
Páginas: 307
Estado: Disponible
Fecha de edición: 23-02-2011
0.00(IVA incluido)
Sin stock

Otros libros de Rabelais, François