X
0 Artículos
Cesta
0 Artículos
Reserva. Pago en tienda
0 Artículos
Acceder
REGISTRARME EN FINESTRES
LIBRERÍA
PARA
LEER
0

Pedidos on-line no disponibles hasta el 29/08. Estamos de vacaciones! Pasea por nuestro catálogo mientras tanto.

Compartir
Guardar en favoritos
El Autor/a
Sales, Martí
Sales, Martí
Nascut al carrer de l'Or de Barcelona l'any abans que es fes el primer Aplec del Cargol a Lleida, Martí Sales es va criar a base de galetes d'Inca. De petit el menjar no li interessava gens i els pares suaven la cansalada perquè no se'ls neulís. Als vuit anys el seu plat preferit és el xai amb arròs. A mesura que creix, es va enamorant d'albergínies, carxofes i capipota, cua de bou, anxoves i mole. Ha plantat calçots. Ha tingut l'ocasió de menjar becada dos cops. L'únic que és incapaç d'empassar-se són el fetge i les ostres de moment.Aliment (2021) és el seu sisè llibre, després de La cremallera (2016), Principi d'incertesa (2015), Ara és el moment (2011), Dies feliços a la presó (2008) i Huckleberry Finn (2006).
Leer más
Aliment
Aliment
Sales, Martí
Twitter
Facebook
Pinterest
E-mail
Aliment
Aliment
Sales, Martí

Explicar històries i menjar: els dos plaers més vells del món, a més de l'altre que compartim amb les bèsties. ¿O potser les bèsties també s'expliquen històries? Les vint-i-set que hi ha dins Aliment van plenes de preguntes. I Martí Sales no viu al Paradís, però com Eva queixala la poma per curiositat i per fam. I tampoc no és Xahrazad, però podria passar-se tres anys explicant històries a un califa pel pur plaer d'explicar-les. El seu llibre és l'abecedari d'un voluptuós i neix del buit que anticipa el desig el que fa que salivem per una truita a la francesa.

Entre l'amor i la cuina, entre la lectura i les amistats detonants aterrava les troballes en entrades de diccionari de tota mena i llargada, i així es va anar fent Aliment, amb xup-xup i socarraet mentre casa nostra s'omplia de l'olor ancestral del pa enfornat. Si com deia Boeci el futur és un invent dels enamorats, també aquest diccionari.
Leer más
ISBN: 978-84-7329-298-6
Idioma: Catalán
Medidas cm: 14 x 20.5
Páginas: 256
Estado: Disponible
Fecha de edición: 17-02-2021
Un llibre sobre allò nutritiu ordenat alfabèticament, on és possible trobar poemes, proses i la col-laboració dels amics de l'autor. És un llibre que ens parla de manera bastant directa sobre la felicitat.
0.00(IVA incluido)
En stock